Star Beach Park
Star Beach Park
Star Beach Park
Star Beach Park
Star Beach Park
Star Beach Park

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Το Πάρκο Νερού Star Beach λειτουργεί από το 1993. Στο κέντρο της Χερσονήσου, κοντά στη θάλασσα, είναι εύκολα προσβάσιμο από όλες τις γύρω περιοχές. Το πάρκο είναι ανοικτό από τον Απρίλιο ως το Οκτώβριο, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων για μια ολόκληρη ημέρα γεμάτη ήλιο, διασκέδαση και συναρπαστικές υδάτινες περιπέτειες για όλη την οικογένεια.

Όλα αυτά τα χρόνια, ο κύριος στόχος της διοίκησης του Star Beach είναι επικεντρωμένος στον πελάτη, ώστε να παρέχεται σε αυτον η ανώτερη δυνατή ποιότητα.

Αυτό επιτυγχάνεται με το να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του πελάτη, αλλά και να τις υπερβαίνουμε.

Σήμερα, ύστερα από 23 χρόνια εμπειρίας, διαρκούς εξέλιξης και εμπλουτισμού των υπηρεσιών και προϊόντων μας, το πάρκο νερού προσφέρει όλα όσα ζητάτε.

Έτσι, δεν είναι άξιο απορίας το γιατί το Star Beach έχει καθιερωθεί σαν ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Χερσονήσου.

NEWSLETTER

Αν θέλετε να λαμβάνετε το Newsletter μας, παρακαλούμε εισάγετε μία έγκυρη διεύθυνση.

Όνομα είναι υποχρεωτικό
Email είναι υποχρεωτικό

Τα πεδία με " * " είναι υποχρεωτικά.

είναι υποχρεωτικό

Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγουμε από εσάς παραμένουν στις βάσεις πληροφοριών μας προστατευμένα από έναν συνδυασμό φυσικών και ηλεκτρονικών ελέγχων, από τεχνολογία τοίχου προστασίας (firewall) και άλλα εύλογα μέτρα ασφάλειας. Δεσμευόμαστε να μην διαθέσουμε τα στοιχεία της εγγραφής, τα στοιχεία χρήστη και τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, ελεύθερα ή προς πώληση.

Χερσόνησος 20, ΤΚ 71 302
Ηράκλειο, Κρήτη
Τηλ.: +30 28970 29351 - 4
Φαξ: +30 28970 22981 - 21475
E-mail: info@starbeach.gr
S Resorts

VISIT OUR PROPERTIES